UA RU

Чашка Luminarc SPIDERMAN STREET FIGHTS H4353 /250 мл

Чашка Luminarc SPIDERMAN STREET FIGHTS H4353 /250 мл
Производитель: Luminarc
Модель: H4353
Официальная гарантия: 36 мес.
Наличие: Есть в наличии
455.00грн.



Количество:  


Luminarc FAIRIES BUTTERFLY H5837

Посуд Luminarc відрізняється зручністю, практичністю і різноманіттям форм. Внаслідок своїх технічних характеристик і здатності утримувати тепло, при сервіровці столу зберігає їжу теплою тривалий час. Поверхня посуду Luminarc абсолютно гладка і непориста, тому що виготовлена ​​зі скла. За рахунок цього посуд не буде вбирати сторонні запахи і збереже первісний колір. Крім того, це виключає проникнення бактерій.

 
Вся столовий посуд Luminarc проходить додатковий процес зміцнення і в 2-3 рази стійкіше до пошкоджень. До того ж зазвичай при сильному ударі посуд розпадається на безліч негострих шматочків, що практично виключає можливість порізу. Посуд Luminarc стає міцнішою за рахунок процесу загартовування - різке охолодження розігрітого до високої температури вироби.
 
Дитяча кружка Luminarc Disney FAIRIES BUTTERFLY виготовлена ​​з ударостійкого скла, стійка до зовнішніх впливів і не втрачає зовнішнього вигляду. Барвистий дизайн посуду з улюбленим персонажем мультика, подарує вашій дитині багато радості.
 
Кухоль Luminarc FAIRIES BUTTERFLY можна використовувати для розігріву готового напою в СВЧ (відмінно тримає тепло) або зберігати його в холодильнику. Також її можна мити в посудомийній машині, при цьому малюнок не втрачає яскравість.
 
Обсяг: 250 мл
Матеріал: ударостійке скло
Країна-виробник: Франція

Написать отзыв

Ваше Имя:


Ваш отзыв: Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст.

Оценка: Плохо            Хорошо

Введите код, указанный на картинке:



Работает на OpenCart
PanaDom © 2024
Design by: AlexVoloshinov