UA RU

Кулінарний комбайн з процесором Panasonic MK-F800STQ

Опубликовано: 08.07.2016 15:26
Кулінарний комбайн з процесором Panasonic MK-F800STQ допомагає готувати швидко, легко і, що особливо приємно, дуже красиво. Утворені страви зроблять ефект і на реальних, і на віртуальних друзів.
 
Кулінарний комбайн з процесором Panasonic MK-F800STQ не можна вважати всього лише прогресивної шинковкой. Він висушить зелень для салатів, змеле кави і спеції, зробить цитрусовий сік або зіб'є коктейль, і навіть замісить тісто.
 
Серед глядачів кулінарних шоу є справжні ентузіасти, які наполегливо намагаються повторити все досягнення професіоналів на своїй домашній кухні. Але, щоб ідеально однаковими шматочками нарізати картоплю або огірок, потрібні години тренувань з ножем шеф кухаря. Часу і терпіння вистачає не всім. Змиритися з відсутністю цієї навички допоможе кулінарний процесор Panasonic MK-F800STQ, який зробить все сам.
 
Комплектація Panasonic MK-F800
 
 
У його арсеналі 13 насадок для 33 операцій, так що ідеально нарізані продукти будуть готові для будь-яких страв, будь то салат або десерт з кремом. Пристрій ретельно порубати м'ясо, нашаткує і натре овочі. При цьому шматочки вийдуть рівними, без «рваних» країв. Це настільки зручно, що не захочеться купувати ні заморожену картоплю для фрі, ні суміш овочів для минестроне. Відмовитися можна і від покупних десертів: з запасених на зиму ягід комбайн зробить відмінний повітряний мус або морозиво, зіб'є вершки до твердих піків, а кубики льоду миттєво измельчит в сніг для Маргарити. З вареного нуту вийде основа для хумус, а з арахісу - насичена паста.
 
 
Panasonic MK-F800 - не можна назвати всього лише прогресивної шинковкой. Якщо встановити кошик для сушіння овочів, то він позбавить від зайвої вологи салатні листя, в млині з ентузіазмом измельчит кавові зерна або коріандр, з насадкою для цитрусових забезпечить сім'ю свіжими соками, а в великому глечику зіб'є красиві і корисні коктейлі. Більш того, ще є насадка для замішування тіста, пісочного, наприклад. До речі, рубка м'яса, нарізка овочів і заморожених продуктів, приготування паст і сушка - це вже встановлені автоматичні режими, всього їх п'ять. Але інтенсивність процесу вибирає кулінар, тим більше, що управління інтуїтивно просте. На передній панелі зображені символи програм, до яких досить просто доторкнутися - вони сенсорні, а велике зручне колесо внизу відповідає за швидкість двигуна.
 
 
Чорний глянець корпусу, лаконічні іконки, поворотний регулятор і сині індикатори виглядають чудово. Кухонний комбайн Panasonic MK-F800 компактний, міцно зібраний і безпечний прилад. Пластмаса, з якої зроблені його деталі це особливий матеріал - Tritan, ударостойкий і екологічно чистий. Він не вбирає запахові сліди не фарбується і не містить шкідливого бісфенолу А. Чаша з такою пластмаси прослужить довго і завжди буде виглядати нової.
 
 
Всі насадки зручно зберігати в спеціальному контейнері, для якого без праці знайдеться містечко на будь-який, навіть дуже маленької кухні. З огляду на, що цей пристрій віртуозно виконує функції восьми приладів (м'ясорубка, терка, шинкування, блендер, міксер, кавомолка, сушарка для зелені та соковижималка для цитрусових), економія очевидна. У набір не забули вкласти і корисний дріб'язок - очищувальну щіточку.
 
 
Незважаючи на пристойний вага 6,5 кг, пристрій зручно переносити завдяки спеціальній виїмці на дні. А ще процесор не почне роботу, поки ви надійно не закріпите контейнер - бризки соку по стінах або, що гірше, випадкові порізи нікому не загрожують.
 
 
Можна довго вчитися азам кулінарного мистецтва, а й схитрувати ніхто не заважає: кухонний комбайн Panasonic MK-F800STQ професійно підходить для нарізання продуктів, майстерно приготує улюблені страви і надійно збереже ваш секрет успіху.
Работает на OpenCart
PanaDom © 2024
Design by: AlexVoloshinov