UA RU

Бритва Panasonic ES-LT8N-S820

Опубликовано: 08.07.2016 16:14
Бритви стають не просто досконаліше, але розумніші. Сенсор в Panasonic ES-LT8N-S820 визначає щільність щетини і управляє двигуном пристрої, бритвенная головка Multi-Flex 3D рухається в трьох вимірах, а леза з японської стали збривають все виключно акуратно.
 
Преміальна бритва з акумулятором, розумним сенсором гоління і лезами з японської стали Panasonic ES-LT8N-S820 безвідмовний слуга.
 
Створюючи бритви, компанія Panasonic домоглася видатних успіхів. Але прагнення зробити розумною навіть утилітарну техніку не дозволяє спочивати на лаврах. Преміальна бритва Panasonic ES-LT8N-S820 гідний результат зусиль інженерів і дизайнерів. Гарний, міцний і добре скроєний корпус затишно ляже в долоню і здасться легше, ніж на перший погляд (165 г). Він не вислизає і не прокручується в руці під час роботи завдяки гумовому покриттю задньої панелі. Великим пальцем, для якого є зручний упор, легко включати і вимикати пристрій, спостерігаючи час від часу за індикатором сенсорного режиму і рівнем заряду батареї від 20% до 100%. Потужність не знизиться, навіть якщо акумулятор буде на межі виснаження - важлива деталь.
 
 
Період залицяння
 
Поповнювати сили акумулятор Panasonic ES-LT8N-S820 може від мережі через майже двометровий шнур або на базі, яка забезпечить ще й ретельну чистку сіток бритви. Звичайно, леза кожного разу будуть обполіскуватися водою, але, тим не менш, знезараження це обов'язкова процедура. Для цього в комплекті є спеціальний засіб, який потрібно заливати в контейнер, захований всередині корпусу. Його стінки не прозорі, але індикатор Low покаже, чи достатньо рідини залишилося або її запаси потрібно поповнити. В одній касеті миючого засобу WES4L03 три пакети по 15 мл і кожного вистачає на місяць догляду, якщо користуватися цією функцією кожен день. На корпусі зарядної бази є також кнопка, яка допоможе перемикатися між функціями сушки (Dry) і очищення (Clean).
 
Честь самурая
 
Така прискіплива турбота виправдана унікальністю бритви Panasonic ES-LT8N-S820. Її головка Multi-Flex 3D рухається в трьох вимірах - вперед-назад, вгору-вниз і вправо-вліво, точно повторюючи контури особи. У механізму підвіски нова конструкція, яка забезпечує не тільки рухливість, а й щільність прилягання. Особливо вдало технологія справляється з найскладнішим ділянкою - нижня частина щелепи і горло. Навіть натискати не доведеться, а значить, процес буде не тільки акуратним, але і ніжним.
 
 
Без зайвої скромності Panasonic порівнює якість своїх, заточених під кутом 30 градусів лез (в бритві їх три), з гостротою і винятковою надійністю самурайських мечів. Японська сталь прославлена ​​у віках і було б дивним, не використовувати її унікальність в 21 столітті. Навіть техніки заточування застосовуються автентичні. Цей прилад самовідданий і відданий, немов слід кодексу самурайської честі. Але в бусідо сказано, що робити ставку лише на грубу силу негідно, воїн повинен вправлятися і розум, і дух. А Panasonic ES-LT8N-S820 інтелекту не позичати: у пристрої є сенсорна технологія, яка автоматично визначає, наскільки жорстка щетина. Чутливість і контроль швидкості підтримують два режими - інтенсивного і більш м'якого гоління тонкого волосся, в залежності від цього і двигун буде працювати швидше або повільніше.
 
 
Все гладко
 
У Panasonic ES-LT8N-S820 три сітки. Зовнішні, вони дугоподібної форми і прилягають до шкіри дуже щільно, справляються навіть з самими неслухняними волосками, а сітка-триммер доводить їх роботу до досконалості, адже довгі волоски можна випадково пропустити. Для фінального акорду - догляд за скронями, бородою і лінією росту волосся на шиї ззаду - є відкидний тріммер, вбудований в бритвену головку.
 
Доглядати за собою доводиться в самих різних умовах. Якщо часу мало, сухе гоління його заощадить. А коли поспішати нікуди або плани ніщо не порушує, водонепроникний корпус забезпечить можливість вологого гоління з гелем або піною. Надійні леза прослужать довго, але якщо знадобиться заміна, то в продажу є набір змінних аксесуарів (WES9015), в який входять змінні леза (WES9068) і сітка (WES9089).
 
Власник Panasonic ES-LT8N-S820 може розраховувати на якість і унікальне поєднання традицій і нових технологій - мультіподвіжная 3D головка, розумний сенсор гоління і леза, заточені гостро, немов самурайські мечі.
Работает на OpenCart
PanaDom © 2024
Design by: AlexVoloshinov