UA RU

Машинка для стрижки Panasonic ER-GP80. MAXICUT. Сделано в Японии.

Опубликовано: 08.07.2016 16:32
Машинка для стрижки Panasonic ER-GP80 справжній професіонал своєї справи. Їй під силу виконати будь-який каприз, зробивши зачіску стильною і неповторною.
 
Машинка для стрижки Panasonic ER-GP80 річ універсальна і підійде і чоловікам, і жінкам, забезпечуючи однакову довжину волосся від 0,8 до 15 мм і підрівнюючи зачіски в стилі Рапунцель.
 
Класичні ножиці і раніше кращі друзі перукаря, але з довгими, густими і неслухняними волоссям вони іноді справляються з труднощами. А ось машинка для стрижки інша справа. Panasonic ER-GP80 відрізняється високою точністю і професіоналізмом.
 
 
Легкий ергономічний корпус з прогумованим низом і зручною панеллю керування роблять її не тільки стильною, але легкої у використанні. Тримаючи її у висячому положенні, рука не буде занадто швидко втомлюватися, та й всі рухи контролювати в рази легше.
 
 
Предмет гордості авторів Panasonic ER-GP80 це Х-конусні леза з титановим покриттям. Саме вони забезпечують точне, швидке і рівне зрізання незалежно від товщини і довжини волосся. Жоден з них не буде пропущений і жоден з них не застрягне. Чималу лепту в процес вносить унікальний лінійний двигун, який на відміну від своїх колег робить пристрій більш потужним. Так що Panasonic ER-GP80 працює з постійною силою і швидкістю, не спотикаючись об перешкоди у вигляді густих, мокрих або неслухняного волосся.
 
 
Машинка на одному диханні виконає зачіску від початку до кінця, адже довговічний ливарн-іонний акумулятор може працювати без підзарядки досить довго. Навіть якщо він розрядиться, про що негайно просигналізує індикатор, не складе ніяких труднощів підключити шнур живлення і продовжити роботу. В інший час Panasonic ER-GP80 буде скромно стояти на док-станції для підзарядки.
 
 
Panasonic ER-GP80 - річ універсальна і підійде і чоловікам, і жінкам. Регулятор довжини волосся знаходиться на корпусі. Від 0,8 до 2 мм або зі спеціальною додатковою насадкою від 3 до 15 мм - варіантів зачіски досить для того, щоб не відчувати нудьгу або незручності.
 
 
З Panasonic ER-GP80 доводити готову зачіску до досконалості легше, та й процес стрижки значно спрощується. Користуватися машинкою не важко, але саме в перукарському салоні її таланти проявляться у всій красі, допомагаючи створювати як класичні стрижки, так і експериментальні авторські зачіски.
Работает на OpenCart
PanaDom © 2024
Design by: AlexVoloshinov