UA RU

Огляд блендера Braun MQ 545 APERITIVE

Опубликовано: 03.03.2015 22:56
«У здоровому тілі - здоровий дух», ця чудова приказка закликає всіх, піклується про своє тіло, адже саме здоров'я є найціннішим скарбом для кожної людини, яке не купиш за гроші, а якщо втратиш, то повернути зможеш тільки з великим трудом. Багато хто вважає, що відмови від шкідливих звичок і регулярних занять спортом більш ніж предостатньо, що б залишатися в гарній формі, але це не так. Найголовніше це повноцінне і здорове харчування, так як саме з їжі ми отримуємо всі необхідні для нашого організму вітаміни і мінерали.
 
Правильне харчування має на увазі під собою триразовий раціон, кожне блюдо повинне бути свіжим, корисним і неодмінно смачним, адже дуже важливо також отримувати задоволення від їжі, що вживається.
На жаль, приготування займає завжди дуже багато часу і сил, і найчастіше людині, набагато простіше перекусити в якому або закладі швидкого приготування, або перехопити за обідом пару бутербродів з чаєм, після чого кожен скаржиться на незрозумілий біль і важкість у шлунку. Для полегшення всіх Ваших кухонних турбот, і для швидкого приготування улюблених страв, компанія BRAUN представила на ринок побутової техніки свою новинку у вигляді блендера під назвою Braun MQ 545 APERITIVE. З його допомогою Ви зможете відкрити в собі силу-силенну кулінарних талантів, а кожне приготування їжі стане для Вас справжнім святом.
 
Простий і елегантний дизайн
 
Заходячи в магазин з метою покупки певного пристрою, ми відразу не знаємо і не бачимо переліку його можливостей і функцій, тому спочатку наш вибір грунтується лише на зовнішньому вигляді приладу, і на наших особистих уподобаннях і симпатіях. Якщо дизайн пристрою, його форма і колірна гамма припадають нам до душі, ми зупиняємося на ньому, і просимо консультанта розповісти про його роботу. Блендер Braun MQ 545 APERITIVE має дуже стильний вигляд, пройти повз такого приладу просто неможливо, він припаде до смаку навіть самому вимогливому покупцеві, задовольнивши всі його бажання.
 
Акуратна овальна форма його корпусу зачаровує своєю елегантністю, а поєднання белоснежно- чистого і ніжно-сірого кольорів, створюють дивну гармонію, дбайливо підкреслюючи кожен вигин блендера. На ручці розміщені кнопки управління пристроєм, налаштовувати роботу блендера дуже просто, і для цього зовсім не потрібно вивчати великі і нудні інструкції. Тримати його в руці дуже зручно завдяки формі його ручки, до того ж Ви ніколи не втомитеся при тривалій і безперервній роботі з приладом, так як він має невелику вагу. А розміщення Braun MQ 545 APERITIVE на кухні не викличе абсолютно ніякого дискомфорту, так як блендер має дуже мініатюрні і компактні форми. Довжина шнура дорівнює 1,3 метрам, такий показник дуже зручний, якщо розетка на кухні знаходиться далеко від столу, на якому Ви зазвичай працюєте.
 
Висококласна і екстра швидка робота
 
Зовнішній вигляд пристрою це дуже важлива і потрібна деталь, що вимагає до себе великої уваги, розважливості і копіткої роботи, але це не менш важливо чим, власне кажучи, сама робота купується людиною приладу. Даний блендер відрізняється від подібних собі пристроїв, саме високими показниками і прекрасними підсумковими результатами. Його потужність дорівнює 600 Ватт, саме завдяки такому високому показнику, прилад працює дуже швидко, і йому під силу подрібнити будь-який обраний Вами продукт, навіть досить твердої консистенції. А значить Braun MQ 545 APERITIVE зможе, виконати кожну поставлену перед ним задачу, і в підсумку прекрасно з нею впорається. Завдяки безшумному мотору, Ви сміливо можете користуватися блендером і не бояться при цьому що шум його роботи може розбудити членів Вашої родини, і зіпсувати весь сюрприз у вигляді приготовленого Вами сніданку.
 
Кілька видів швидкостей
 
Дві вбудовані швидкості дозволяють підлаштовувати роботу блендера під кожен обраний Вами інгредієнт, для кращого результату. Наприклад, якщо Ви хочете приготувати ніжне дитяче пюре з соковитих ягід, і м'яких фруктів Вам підійде мінімальна швидкість, а для подрібнень і нарізки моркви, груш, або яблук, встановлюйте максимальний показник. Так само Ви можете працювати в турборежимі, якщо Вам потрібно дуже швидко приготувати кілька страв, при цьому підсумковий результат від швидкості роботи ніяк не погіршиться.
 
Повна комплектація насадок
 
У комплекті з блендером йдуть декілька насадок, перша це насадка подрібнювач об'ємом в 0,35 літра, вона чудово підходить для дроблення горіхів, кураги, або шоколаду, якими після Ви можете прикрасити свої десерти, додати в морозиво, або зробити присипку для пирога. Є так само віночок для збивання, з його допомогою можна змішувати яйця і вершки, а так само такою насадкою дуже зручно готувати крем, так як він виходить дуже повітряним і однорідним.
 
А ємності для колки льоду, яка дорівнює 1,25 вистачить на кілька великих шматків замороженої води, яку потім можна додати в приготовані Вами коктейлі та фреші. Кожну знімну частину пристрою можна мити як під проточною водою, так і в посудомийній машині, просто вибирайте більш зручний для Вас спосіб. Разом з блендером Braun MQ 545 APERITIVE ви будете отримувати лише позитивні емоції від кожного приготування їжі.
Работает на OpenCart
PanaDom © 2024
Design by: AlexVoloshinov