UA RU

Нові SIP-телефони компанії Panasonic

Опубликовано: 24.06.2016 14:22
Компанія Panasonic почала продаж в Україні нової дротових SIP-телефонів. У новинках, об'єднаних в серію KX-HDV, поєднується три найбільш важливих для сучасного користувача гідності - стильний дизайн, функціональність і надійність.
 
Всі апарати будуть продаватися в двох варіантах - з чорним і білим кольором корпусу. У цьому також полягає ще одна перевага нових апаратів. На відміну від аналогічних пристроїв інших виробників, представлених лише в чорному кольорі, вони мають більшу практичністю. На білому корпусі не так помітні відбитки пальців, він виглядає нейтрально і в той же час елегантно, здатний вписатися в будь-який інтер'єр.
 
Серія складена двома моделями - KX-HDV100 і KX-HDV130. Обидві новинки характеризуються підвищеною надійністю, оптимальним набором функцій і, звичайно ж, конкурентоспроможною ціною.
 
Провідні SIP-телефони лінійки KX-HDV здатні забезпечити чудову якість звуку. Домогтися відсутності спотворень виробникові вдалося за рахунок технології HD SONIC. А завдяки підтримці платформи BroadSoft і сумісності з ПО Digium і Asterisk, новинки здатні стати відмінним вибором для віртуальних АТС і операторів зв'язку.
 
Надійність телефонів Panasonic KX-HDV була підтверджена в результаті комплексного тестування, проведеного фахівцями компанії спільно з місцевими операторами перед початком продажів.
Работает на OpenCart
PanaDom © 2024
Design by: AlexVoloshinov