UA RU

Соковижималка шнекова Panasonic MJ-L500. Мрія сучасної господині.

Опубликовано: 23.06.2016 00:27
Просування ідеї здорового харчування - головна концепція Panasonic. Розробляючи нові продукти, компанія в першу чергу піклується про їхню безпеку і користь для твого здоров'я.
 
Дотримуючись своєї місії, в липні 2015 року компанія Panasonic розширила асортимент соковижималок і випустила шнекову соковижималку MJ-L500 - прилад, активно набирає популярність у всьому світі.
 
ХОЛОДНИЙ ВІДЖИМ
Головною перевагою шнековой соковижималки є повільна швидкість віджиму. На відміну від звичних центрифужних, MJ-L500 має швидкість віджиму всього 45 об. / Хв. (Технологія slow juicer). Сік видавлюється за допомогою шнекового вала, а м'якоть плодів ретельно перетирається. На відміну від звичайних приладів, використання методу холодного віджиму дає можливість зберегти максимальну кількість вітамінів, ферментів і мінералів, що містяться в овочах і фруктах. До того ж під час повільного віджиму майже не виділяється піна, тому сік більш тривалий час зберігатиме однорідну консистенцію і неймовірний смак.
 
НАДІЙНІСТЬ І ДОВГОВІЧНІСТЬ
MJ-L500 проста в експлуатації, а деталі механізму довговічні у використанні. Нижня частина шнека зроблена з нержавіючої сталі, що дозволяє видавити сік з будь-яких інгредієнтів до останньої краплі. Автоматичний очищувач запобігає засмічення фільтра. Чаша для соку обладнана спеціальною кришкою з носи кому, яка не дозволить соку мимовільно виливатися. Шнековая соковижималка розрахована на 15 хвилин безперервної роботи (це значно довше, ніж центріфужная). А для захисту мотора від перегріву в приладі передбачений спеціальний переривник ланцюга.
 
УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ
За допомогою шнекової соковижималки можна приготувати сік практично з будь-яких фруктів, овочів, ягід і трав, включаючи виноград, гранат, томати і капусту, з якими звичайні соковижималки впоратися не можуть. Це досягається завдяки шнеку з нержавіючої сталі. Більш того, інженери Panasonic наділили MJ-L500 ще однією особливістю - в комплекті є насадка для заморожених продуктів. Овочеві пюре і салати-коктейлі, супи-пюре і соуси для основних страв, а ще начинки для пирогів, джеми, соєве молоко, холодні десерти і морозиво, смузі і фреші - MJ-L500 легко втілить будь-який кулінарний каприз з максимальною турботою про твоє здоров'я !
Работает на OpenCart
PanaDom © 2024
Design by: AlexVoloshinov