UA RU

Тример Panasonic ER-GN25-VP520. Про «інтимних» стрижках. Перевірено!

Опубликовано: 23.06.2016 00:42
Тример Panasonic ER-GN25-VP520
 
Здрастуйте, шановні поціновувачі прекрасного. Сьогодні я хочу розповісти вам про «інтимних» стрижках, плюси і мінуси цієї процедури, а так само, про те, яким приладом найкраще їх здійснювати.
 
Для багатьох дівчат, найінтимнішій темою, є саме рослинність на їх обличчі. Звичайно, адже ми ж жінки, і за замовчуванням, повинні бути ідеальними, хоч і не завжди виходить. Але оскільки мій б'юті блог вільна територія для дівчат, вважаю, тут можна в відкриту обговорити цю проблему.
 
Поодиноких волоссячко на родимках, шиї або підборідді, а може навіть вусики, здатні зіпсувати навіть самі жіночні риси обличчя, тому багато панянки шукають надійний спосіб їх видалення.
 
Наприклад, у мене є невеликі вусики. Звичайно, це не вуса Боярського, швидше за два невеликих плямочки над куточками рота. І в звичайному житті їх практично непомітно, так як від природи в мене світле волосся, але все ж, при крупно-планової портретній зйомці вони помітні, та й пудра на них погано лягає. Тому я почала шукати простий і безпечний спосіб їх видалення.
 
Чому безпечний? Бо відомо: чим більше волосинки, в небажаних місцях, вискубувати - тим завзятіше вони починають розростатися. Тому, ні пінцет, ні епілятор, ні віск в цьому випадку не годяться (хоча бувають винятки). Голитися, я точно не раджу, та й підстригати ножицями теж якось не естетично.
 
І ось недавно, абсолютно випадково, я знайшла ідеальне рішення триммер Panasonic!
 
Мені в руки потрапив триммер для особи фірми Panasonic, який створений спеціально для видалення волосків на обличчі, в області рота, шиї, а так же, в носі і вухах (його може використовувати навіть бойфренд :-D)
 
 
Скажу відразу - річ приголомшлива! Працює надійно, якісно, ​​і найголовніше - ніжно, так як леза не стосуються безпосередньо самої шкіри, а знаходяться, в своєрідному захисному «панцирі». Тому, якщо у вас чорні, жорсткі і дуже густі вуса, може залишитися невелика щетина, і вам краще скористатися воском або послугами косметолога.
 
 
Працює він від невеликої пальчикової батарейки, і вистачає її на довгий час використання. У комплект входить спеціальна щіточка для чистки та догляду за приладом.
 
 
Я просто щаслива! З цих пір, даний триммер Panasonic - обов'язковий косметичний прилад в моєму туалетному столику.
 
Для мене, зовнішній вигляд корисного продукту, коштує майже на останньому місці. Я оцінюю роботу приладу, його якості і користь, а не красиву обгортку. Але в цьому випадку, було б злочином промовчати про чарівному корпусі триммера. Дизайнери попрацювали на славу: текстура, кольору, матеріал, форма - все ідеально. Ця штучка більше схожа на дорогу туш або брендовий блиск для губ - її хочеться покласти в косметичку, і завжди з собою носити. Хоча, а навіщо це? .. :-)
 
 
Що ще може триммер Panasonic ER-GN25?
 
Крім того, що він може викликати напад заздрості у подруг, триммер можна так само використовувати для безпечного видалення волосся на кісточках пальців, як рук, так і стоп. Які, голити лезом, я так само, не раджу, адже при порізах пальців, кровотеча зупиняється найдовше. Можна очищати від волосся невеликі, але «небезпечні» ділянки тіла, наприклад, великі родимки на спині, животі або грудей.
 
Іноді, коли я збираюся, а часу оновити форму брів (пінцетом) немає - я так само користуюся тримерами. Він швидко і гладко зістригає зайві волоски, і після нього не буває почервоніння в області перенісся і над оком (як від пінцета).
 
Для фронтального видалення волосся на руках, ногах і спині - не підходить, так як не передбачений. Для такої мети є спеціальний станочек.
 
Всім дякую за увагу, сподіваюся, мій відгук про ТРИМЕРА Panasonic був для вас інформативним і корисним.
Работает на OpenCart
PanaDom © 2024
Design by: AlexVoloshinov